Nieuws

 • La Holandesa: Vertoning & Nagesprek
  23 mei 2018

  In het kader van de Gouden Kalf Competitie organiseert de DAFF vanaf 22 mei tot en met 18 juli een aantal filmvertoningen met nagesprekken. In de nagesprekken gaat een aantal makers met de gespreksleider en het publiek in gesprek over de film met als… Lees meer »

 • De DAFF Brainroom van april
  13 april 2018

  Op maandag 9 april vond er weer een DAFF Brainroom plaats. De Brainroom is een plek waar vrijuit over filmzaken en ideeën gesproken wordt en waar men zich door de kennis en ervaring van mede-Academyleden kan laten inspireren.Het was wederom een zeer inspirerende… Lees meer »

 • DAFF Diner: Jonge makers
  13 februari 2018

  Op donderdag 8 februari vond er weer een DAFF Diner plaats. Deze keer werd, onder leiding van editor en DAFF-lid Tanya Fallenius, besproken hoe we jonge makers kunnen betrekken bij de DAFF. Als Academy willen we zoveel mogelijk de hele sector representeren.… Lees meer »

 • De DAFF Brainroom van december
  4 januari 2018

  Op maandag 18 december vond er weer een DAFF Brainroom plaats. De Brainroom, een initiatief van de Deutsche Filmakademie, is een plek waar vrijuit over filmzaken en ideeën gesproken wordt en waar men zich door de kennis en ervaringen van mede Academy… Lees meer »

 • Gouden Kalveren 2017 uitgereikt!
  30 september 2017

  Op vrijdag 29 september werd de 37e editie van het Nederlands Film Festival feestelijk afgesloten met de uitreiking van de Gouden Kalveren op het L'OR Gouden Kalveren Gala in de Stadsschouwburg Utrecht. Dit zijn de winnaars die bepaald zijn door de Academy:               Beste… Lees meer »