Nieuws

 • DAFF-lid Wouter van Luijn overleden
  13 juli 2018

  Met onze vakgenoten zijn wij intens verdrietig over het overlijden van DAFF-lid Wouter van Luijn. Lees meer »

 • De Matchmaker: Vertoning & Nagesprek
  21 juni 2018

  In het kader van de Gouden Kalf Competitie organiseert de DAFF een aantal nagesprekken bij filmvertoningen in het Ketelhuis in Amsterdam. In de nagesprekken gaat een aantal makers met de gespreksleider en het publiek in gesprek over de film met als doel… Lees meer »

 • De Achtste Dag: Vertoning & Nagesprek
  6 juni 2018

  In het kader van de Gouden Kalf Competitie organiseert de DAFF vanaf 22 mei tot en met 18 juli een aantal nagesprekken bij filmvertoningen in het Ketelhuis in Amsterdam. In de nagesprekken gaat een aantal makers met de gespreksleider en het publiek in… Lees meer »

 • La Holandesa: Vertoning & Nagesprek
  23 mei 2018

  In het kader van de Gouden Kalf Competitie organiseert de DAFF vanaf 22 mei tot en met 18 juli een aantal filmvertoningen met nagesprekken. In de nagesprekken gaat een aantal makers met de gespreksleider en het publiek in gesprek over de film met als… Lees meer »

 • De DAFF Brainroom van april
  13 april 2018

  Op maandag 9 april vond er weer een DAFF Brainroom plaats. De Brainroom is een plek waar vrijuit over filmzaken en ideeën gesproken wordt en waar men zich door de kennis en ervaring van mede-Academyleden kan laten inspireren.Het was wederom een zeer inspirerende… Lees meer »