Nieuws

 • Het DAFF Academy Vertoningsweekend
  26 juni 2017

  Het DAFF Academy Vertoningsweekend Op 23, 24 en 25 juni organiseerden de DAFF en het Nederlands Film Festival het Academy Vertoningsweekend: één weekend in het Ketelhuis waarin stemmers de gelegenheid kregen om de films, die meedingen in de Gouden Kalf… Lees meer »

 • DAFF&NCE Doc Avond
  16 mei 2017

  Op maandag 15 mei presenteerden de NCE en de DAFF samen een avond over de montage van essayistische documentaires, naar aanleiding van de film 'How To Meet A Mermaid' (Coco Schrijber, Zeppers Film+TV, 2016).  Na het bekijken van de film ging Paul de… Lees meer »

 • De tweede DAFF Brainroom
  21 april 2017

  Op woensdag 19 april organiseerde de DAFF voor de tweede keer een DAFF Brainroom in EYE. Onder leiding van editor Job ter Burg bespraken deelnemers vanuit verschillende disciplines deze keer twee projecten: een speelfilm en een documentaire. De makers… Lees meer »

 • Academy Vertoning Bram Fischer
  28 maart 2017

  Op maandag 27 maart vond de eerste Academy Vertoning van 2017 plaats. Meer dan 80 aanwezigen keken in het Ketelhuis in Amsterdam naar Bram Fischer, de nieuwste film van Jean van de Velde. Na de vertoning sprak Marieke van der Pol met regisseur en scenarioschrijver… Lees meer »

 • DAFF Diner: Educatie
  23 februari 2017

  Op woensdag 22 februari vond in het restaurant van EYE het eerste DAFF Diner van 2017 plaats. Met de DAFF Diners wil de DAFF makers de gelegenheid bieden om film-gerelateerde thema's in informele, veilige en besloten sfeer te bespreken. Tijdens dit diner werd… Lees meer »