Nieuws

 • In gesprek met... Bobby & Suzanne
  12 augustus 2017

  Hoe ervaren je vakgenoten het stemmen? Deze week vroegen we het aan regisseurs Bobby Boermans (fictie) en Suzanne Raes (documentaire).Heb je beoordelingscriteria voor jezelf opgesteld? Wat geeft voor jou de doorslag om een film wel of niet te selecteren?Suzanne:… Lees meer »

 • In gesprek met... Thomas & Arno
  1 augustus 2017

  Hoe ervaren je vakgenoten het stemmen? Deze week vroegen we het aan Arno Willemstein (sound designer) en Thomas Acda (acteur/regisseur), die dit jaar voor het eerst zijn stem uitbrengt. Hebben jullie beoordelingscriteria voor jezelf opgesteld? Wat geeft… Lees meer »

 • In gesprek met... Merlijn & Menno
  16 juli 2017

  Hoe ervaren je vakgenoten het stemmen? Deze week voelden we Merlijn Snitker (componist) en Menno Boerema (editor) aan de tand.Jullie stemmen beide in de sectie Postproductie, wat betekent dat je kunt kiezen uit 39 speelfilms en 40 lange documentaires,… Lees meer »

 • Het DAFF Academy Vertoningsweekend
  26 juni 2017

  Het DAFF Academy Vertoningsweekend Op 23, 24 en 25 juni organiseerden de DAFF en het Nederlands Film Festival het Academy Vertoningsweekend: één weekend in het Ketelhuis waarin stemmers de gelegenheid kregen om de films, die meedingen in de Gouden Kalf… Lees meer »

 • DAFF&NCE Doc Avond
  16 mei 2017

  Op maandag 15 mei presenteerden de NCE en de DAFF samen een avond over de montage van essayistische documentaires, naar aanleiding van de film 'How To Meet A Mermaid' (Coco Schrijber, Zeppers Film+TV, 2016).  Na het bekijken van de film ging Paul de… Lees meer »