Agenda

 • Start Nederlands Film Festival
  27 september

  In 2018 vindt de 38e editie van het Nederlands Film Festival plaats. Van donderdag 27 september tot en met vrijdag 5 oktober is Utrecht de filmhoofdstad van Nederland. Het festival opent met Niemand In De Stad, het speelfilmdebuut van Michiel van Erp… Lees meer »

 • Einde tweede stemronde
  30 september

  Op donderdag 6 september is de tweede stemronde voor de Gouden Kalveren van start gegaan. Deze stemronde loopt door tot en met zondag 30 september. In deze ronde kunnen alle stemmers stemmen op de genomineerden van alle dertien prijscategorieën. De winnaars… Lees meer »

 • L'OR Gouden Kalveren Gala
  5 oktober

  In 2018 vindt de 38e editie van het Nederlands Film Festival plaats. Tien dagen lang is Utrecht de filmhoofdstad van Nederland. Het festival wordt afgesloten met het L'OR Gouden Kalveren Gala op vrijdag 5 oktober. Tijdens dit gala worden de Gouden Kalveren… Lees meer »

 • DAFF Brainroom in oktober
  oktober

  De Brainroom is een plek waar men zich door de kennis en ervaring van mede-Academyleden kan laten inspireren. Twee of drie projecten worden gepresenteerd met een duidelijke vraagstelling. De deelnemende makers uit verschillende disciplines lezen de pitches,… Lees meer »