Agenda

 • Einde eerste stemronde
  20 augustus

  Op zondag 15 juli 2018 is de eerste stemronde voor de Gouden Kalveren van start gegaan. In deze eerste ronde kunnen stemmers hun stem uitbrengen binnen hun eigen sectie. De eerste stemronde loopt tot en met maandag 20 augustus. De tweede stemronde gaat… Lees meer »

 • Bekendmaking Nominaties Gouden Kalveren 2018
  4 september 17:00 Winkel van Sinkel, Utrecht

  Er kan tot maandag 20 augustus middernacht gestemd worden voor de nominaties van de Gouden Kalveren 2018. Na deze eerste stemronde, worden op dinsdag 4 september tijdens een speciale avond in de Winkel van Sinkel in Utrecht de nominaties bekend gemaakt… Lees meer »

 • Start tweede stemronde
  6 september

  Op donderdag 6 september 2018 gaat de tweede stemronde voor de Gouden Kalveren van start. In deze ronde kunnen alle stemmers stemmen op de genomineerden van alle dertien prijscategorieën. Zij brengen in iedere categorie één stem uit. De film/persoon met… Lees meer »

 • Nederlands Film Festival
  27 september

  In 2018 vindt de 38e editie van het Nederlands Film Festival plaats. Van donderdag 27 september tot en met vrijdag 5 oktober is Utrecht de filmhoofdstad van Nederland. Het festival opent met Niemand In De Stad, het speelfilmdebuut van Michiel van Erp… Lees meer »

 • L'OR Gouden Kalveren Gala
  5 oktober

  In 2018 vindt de 38e editie van het Nederlands Film Festival plaats. Tien dagen lang is Utrecht de filmhoofdstad van Nederland. Het festival wordt afgesloten met het L'OR Gouden Kalveren Gala op vrijdag 5 oktober. Tijdens dit gala worden de Gouden Kalveren… Lees meer »