DAFF Brainroom in oktober

10 oktober 14:30 , EYE Amsterdam

De Brainroom is een plek waar men zich door de kennis en ervaring van mede-Academyleden kan laten inspireren. Twee of drie projecten worden gepresenteerd met een duidelijke vraagstelling. De deelnemende makers uit verschillende disciplines lezen de pitches, beschrijvingen of zelfs scripts van tevoren en denken mee over oplossingen. Deelnemers verklaren zich a priori verplicht tot geheimhouding en doen automatisch afstand van de geopperde ideeën. Het is geen verkooppraatje dus de presentatie hoeft niet tot in de puntjes verzorgd te zijn. Het gaat om de inhoudelijke uitwisseling en het leren van elkaar ervaringen. Lees hier enkele ervaringen van deelnemers aan eerdere Brainrooms.

De volgende DAFF Brainroom vindt plaats op woensdag 10 oktober van 14.30 tot 17.00 uur in EYE. Geef je op via office@daff.org als je mee wilt denken en je ervaring en expertise wilt inzetten ter verbetering van projecten in ontwikkeling van collega-makers.

We hebben ook nog plek voor één project. Ben je betrokken bij een interessant project dat baat kan hebben bij bespreking in de Brain Room? Bijvoorbeeld omdat jullie worstelen met een bepaald onderdeel, specifieke vragen hebben of van te voren input willen vanuit een bepaalde discipline. Stuur dan ook een mail naar office@daff.org, het liefst zo spoedig mogelijk. Zowel speelfilms als documentaires komen in aanmerking. 
 

 • Start tweede stemronde Gouden Kalveren Competitie 2019
  15 augustus
  Lees meer »
 • Bekendmaking Nominaties Gouden Kalveren competitie 2019
  10 september
  Lees meer »
 • Start derde stemronde Gouden Kalveren competitie 2019
  12 september
  Lees meer »
 • Bekendmaking winnaars Gouden Kalveren competitie 2019
  4 oktober
  Lees meer »