DAFF Diner

8 februari 19:00

Op donderdag 8 februari organiseert de DAFF weer een DAFF Diner. Met de DAFF Diners wil het bestuur het onderlinge gesprek bevorderen. Film-gerelateerde thema’s worden in informele, veilige en besloten sfeer besproken tijdens een aangenaam diner. Per diner trachten we een divers gezelschap van 10-12 mensen samen te brengen, zodat makers uit verschillende disciplines bijeen zitten. De DAFF Diners vinden in 2018 zo’n drie keer plaats.

Deze keer zullen we, onder leiding van editor en DAFF-lid Tanya Fallenius, bespreken hoe we jonge makers kunnen betrekken bij de DAFF. Als Academy willen we zoveel mogelijk de hele sector representeren. In de landen om ons heen hebben Film Academies bijvoorbeeld aspirant-leden, worden winnaars van studentenprijzen lid of worden er speciale activiteiten georganiseerd met en voor nieuwe makers. Dat laatste sluit mooi aan bij de doelstelling van de Academy waarbij leden zich met hun ervaring en expertise inzetten voor het belang van de sector.

Heb je hier ideeën over en wil je graag meedenken? Geef je dan voor 5 februari op om mee te dineren via office@daff.org. Wij zullen uiterlijk op 6 februari de aanwezigen bevestigen. Voor het diner (incl drankjes) vragen we een bijdrage van €15,- per persoon.