Filmvertoning De Achtste Dag

5 juni 19:00 , Het Ketelhuis, Amsterdam

In het kader van de Gouden Kalf Competitie organiseert de DAFF vanaf 22 mei tot en met 18 juli een aantal filmvertoningen met nagesprekken. Alle films zullen te zien zijn in het Ketelhuis in Amsterdam en beginnen om 19:00 uur. Aansluitend vindt er een nagesprek plaats dat ongeveer 20 tot 30 minuten zal duren. In de nagesprekken gaat een aantal makers met de gespreksleider en het publiek in gesprek over de film met als doel het inhoudelijke debat over film te stimuleren. 

De vertoningen zijn gratis toegankelijk voor DAFF-leden. Met de DAFF-Ledenpas kunnen leden gratis alle Nederlandse films bekijken in het Ketelhuis in Amsterdam. Zeker zijn van een kaartje? Reserveer via 020-6840090 o.v.v. 'DAFF-Ledenpas'. Naast het Ketelhuis kunnen we per 1 juni ook alle Nederlandse films gratis aanbieden in Utrecht in zowel het Louis Hartlooper Complex, als in Springhaver.

Op dinsdag 5 juni wordt De Achtste Dag vertoond. Na afloop schuiven regisseurs Yan Ting Yuen en Robert Kosters aan voor het nagesprek. Het nagesprek zal worden geleid door George van Houts. 

Noteer ook alvast de andere vertoningsdata in uw agenda!
Dinsdag 22 mei: La Holandesa
Woensdag 20 juni: De Matchmaker