Filmvertoning La Holandesa

22 mei 19:00 , Het Ketelhuis, Amsterdam

In het kader van de Gouden Kalf Competitie organiseert de DAFF vanaf 22 mei tot en met 18 juli een aantal filmvertoningen met nagesprekken. Alle films zullen te zien zijn in het Ketelhuis in Amsterdam en beginnen om 19:00 uur. Aansluitend vindt er een nagesprek plaats dat ongeveer 20 tot 30 minuten zal duren. In de nagesprekken gaat een aantal makers met de gespreksleider en het publiek in gesprek over de film met als doel het inhoudelijke debat over film te stimuleren. 

Op dinsdag 22 mei wordt de film La Holandesa vertoond. Na afloop schuiven regisseur Marleen Jonkman en editor Wouter van Luijn aan voor het nagesprek. Het gesprek zal worden geleid door Pieter Bart Korthuis.

De vertoningen zijn gratis toegankelijk voor DAFF-leden. Tijdens deze eerste vertoningsavond zal de DAFF-Ledenpas in gebruik genomen kunnen worden. Leden kunnen voortaan, met de DAFF-Ledenpas, gratis alle Nederlandse films bekijken in het Ketelhuis in Amsterdam. Zeker zijn van een kaartje? Reserveer via 020-6840090 o.v.v. 'DAFF-Ledenpas'. Naast het Ketelhuis kunnen we per 1 juni ook alle Nederlandse films gratis aanbieden in Utrecht in zowel het Louis Hartlooper Complex, als in Springhaver.

De ledenpassen kunnen vanaf 18:30 uur worden opgehaald. De leden die op 22 mei niet aanwezig zijn, maar wel hun foto en postadres hebben gemaild, zullen de pas per post krijgen toegestuurd.

Noteer ook alvast de andere vertoningsdata in uw agenda!
Dinsdag 5 juni: De Achtste Dag
Woensdag 20 juni: De Matchmaker
Maandag 2 juli: Redbad