Nieuws

 • Naar de film in het Louis Hartlooper Complex
  24 april 2019

  Sinds 1 juni 2018 kunnen leden met de DAFF-ledenpas gratis Nederlands films bezoeken in Het Ketelhuis in Amsterdam en Springhaver en het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Graag wijzen we jullie op de volgende vertoningen in het Louis Hartlooper Complex. God… Lees meer »

 • Pieter Verhoeff 1938 - 2019
  24 april 2019

  DAFF-lid Pieter Verhoeff was een sociaal bewogen filmmaker met een sterke hang naar historisch drama. Woensdagavond 17 april overleed hij, 81 jaar oud. Verhoeff groeide op in Lemmer, in een protestants gezin, en belandde na een opleiding tot sociaal-cultureel… Lees meer »

 • De Dutch Academy For Film breidt uit met filmmakers met TV-credits en industry-leden
  24 april 2019

  De Dutch Academy For Film heeft de voorwaarden om lid te kunnen worden aangepast. Naast filmmakers van speelfilms en lange documentaires zijn makers met credits voor televisiedrama en -documentaire en andere ervaren professionals welkom als lid. Sinds… Lees meer »

 • Schrijvers gezocht voor Writersroom!
  22 maart 2019

  Op 24 juni 2019 organiseert ROSE stories een nieuwe editie van WRITERSROOM. Bij dit event krijgen schrijvers de kans hun scenario in ontwikkeling te presenteren aan een publiek van geïnteresseerden en vakgenoten. Zij krijgen een voorproefje met enkele… Lees meer »

 • De eerste DAFF Brainroom van 2019
  19 maart 2019

  Op woensdag 13 maart vond de eerste DAFF Brainroom van 2019 plaats. De Brainroom is een plek waar vrijuit over filmzaken en ideeën gesproken wordt en waar men zich door de kennis en ervaring van mede-Academyleden kan laten inspireren. Het was wederom… Lees meer »