Nieuws

 • In gesprek met Bho & Jon
  11 augustus 2018

  Net als vorig jaar vragen we leden van de Academy naar hun ervaringen met het stemmen voor de Gouden Kalveren. Hoe kijken je collega-stemmers de films het liefst en wat geeft voor hun de doorslag om een kandidaat te selecteren? We trappen af met kostuumontwerper… Lees meer »

 • DAFF-lid Wouter van Luijn overleden
  13 juli 2018

  Met onze vakgenoten zijn wij intens verdrietig over het overlijden van DAFF-lid Wouter van Luijn. Lees meer »

 • De Matchmaker: Vertoning & Nagesprek
  21 juni 2018

  In het kader van de Gouden Kalf Competitie organiseert de DAFF een aantal nagesprekken bij filmvertoningen in het Ketelhuis in Amsterdam. In de nagesprekken gaat een aantal makers met de gespreksleider en het publiek in gesprek over de film met als doel… Lees meer »

 • De Achtste Dag: Vertoning & Nagesprek
  6 juni 2018

  In het kader van de Gouden Kalf Competitie organiseert de DAFF vanaf 22 mei tot en met 18 juli een aantal nagesprekken bij filmvertoningen in het Ketelhuis in Amsterdam. In de nagesprekken gaat een aantal makers met de gespreksleider en het publiek in… Lees meer »

 • La Holandesa: Vertoning & Nagesprek
  23 mei 2018

  In het kader van de Gouden Kalf Competitie organiseert de DAFF vanaf 22 mei tot en met 18 juli een aantal filmvertoningen met nagesprekken. In de nagesprekken gaat een aantal makers met de gespreksleider en het publiek in gesprek over de film met als… Lees meer »